More

  Uit Nu! • Youdagames scoort op iOS met Chef’s Diner: Food Rush

  Time management games zijn nog steeds ongemeen populair. De berg met pappen-en-nathouden games is schrikbarend hoog, maar dat weerhoudt Youdagames er niet van om er nog eentje uit te brengen in het genre Klanten-tevreden-houden-in-een-restaurant. Chef’s Diner: Food Rush is een even leuke als inspannende (en bij vlagen frustrerende) bezigheid op iOS.

  In zes verschillende restaurants moet de speler proberen de hordes hongerige (en ongeduldige) klanten tevreden te houden. Drinken inschenken, eten maken, afruimen, ingrediënten bestellen… Pfoe, het lijkt net werken. Maar de beloning is wel in goudstaven, wat het leed al snel verzacht.

  Chef’s Diner wordt uitgegeven door publisher Outblaze uit Hong Kong. Meteen in de eerste week is de game meer dan honderduizend keer gedownload, daar hielp de Apple feature natuurlijk ook bij. Binnenkort ook een Android versie.

  Kijk hieronder naar de game in actie.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fJJ5mSFU8B8′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img