More

  Uit Nu! • SXPD van Little Chicken en David Perry spat van het scherm

  Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. SXPD om precies te zijn. David Perry (Earthworm Jim, MDK, Matrix) zag wel wat in een herinterpretatie van de 8bit classic Deathchase en Little Chicken zag wel uitdaging in het maken van een super gestyleerde race ‘n’ gunner. En dat alles voor het goede doel via OneBigGame van Martin de Ronde.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=tPTKVSVDe8s’]

  SXPD The Enforcers of the Mephistopheles Law (zoals ie voluit, maar onuitspreekbaar heet) doet een aantal dingen heel goed. Allereerst is een lekkere arcade racer, met veel actie en een goed gevoel van snelheid. Gas geven gaat vanzelf, de speler draait de iPad als een stuur en vuurt kogels en raketten af op tegenstanders. Waarom? Ja, lees dat maar lekker zelf in de slim geïntegreerde comic van 42 pagina’s. Let op hoe de tekeningen van de comic naadloos overgaan in de actie. Klaar met het verhaal? Dan is de arcade mode ook nog een aanrader, zeker voor fans van de originele Deathchase.

  De game is sinds gisterenavond te koop in de App Store (sorry vooralsnog alleen iPad) voor nog geen twee euro. Doe minder bedeelden een lol en koop die game. Doe je jezelf ook nog eens een grote lol.

  sxpd2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img