More

  Nieuws • DGG Hilversum geopend

  Helaas konden we gistermiddag niet bij het officiële deel van de opening zijn, maar gisterenavond hebben we alsnog een kijkje genomen in DGG035. Voor de mensen die DGG Utrecht kennen is het een soort van thuiskomen, maar dan wat kleiner. Dezelfde zwarte vlakverdeling op witte wanden en veel glas. Ja zelfs de poppetjes op de toiletdeuren komen ons bekend voor. Het is alleen nu nog wat leeg. Van de twaalf ruimtes zijn er zes in gebruik. Op de Hilversumse locatie kun je straks ook terecht voor netwerklunches en de Summer Game Dev.

  En dat werd gisterenavond gevierd met pizza, bier en een heuse live band. Images speak louder than words. Kijk dus zelf maar hoe gezellig het was.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img