More

  Video Vrijdag • Soccer Team Bus Battle – World Cup Brazil 2014 van Lunagames is een WK game met… bussen?

  Jeej! Het WK voetbal gaat bijna beginnen. Heb jij je oranje Heineken- en of Jupiler-voetbalshirt al binnen? Het Bavaria-jurkje? Een Blokker brulshirt? Oranje klomppetten? Ruud Gullit Rastamutsen? Ok, die laatste misschien niet, maar wij zijn er klaar voor. We moeten er overigens wel voor waken dat we niet te vroeg pieken. Langzaam garen als een stoofpotje is het devies. Daarom komt de WK voetbalgame van Lunagames  als geroepen. Die geeft je namelijk genoeg WK, maar dan zonder voetbalveld.

  In de game Soccer Team Bus Battle – World Cup Brazil 2014 neem je controle over de spelersbus van je favoriete deelnemende land en zet je de achtervolging in op een rivaliserende ploeg die de wereldbeker heeft gestolen. En dat is een verrassend leuke bezigheid. De game is in Polen gebouwd, maar de reden dat we hem hier toch even meenemen is omdat dit project het geesteskind is van Lunagames Marketing Manager (“maar doe ook PR, koffie halen, game design, project management, video editing, kortom Swiss Army Knife Marketing”) Rick van Beem. Hij noemt het zelf een brainstorm sessie, maar iedereen die Van Beem kent weet dat het waarschijnlijk een gezellige avond in de kroeg was, die hem de inspiratie voor de game gaf. Samen met Game Development Manager Jeroen Mol en CEO Richard Hazenberg werd het idee gekneed tot de voetbalgame-zonder-voetbalveld-en-voetballers die het nu is.

  Download ‘m nu gratis voor Android. Binnenkort komen de andere versies voor Windows en iOS.

  Bus

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img