More

  Video Vrijdag • Action Henk van RageSquid komt naar Steam Early Access

  Drie maanden geleden hadden de mannen van RageSquid nog geld voor drie maanden fulltime werken aan Action Henk. Die tijd is dus op en de game komt pas op 18 juni uit op Steam Early Access. Typisch gevalletje van nog een stukje maand over aan het eind van het geld. Maar die ene maand komen ze nog wel door, volgens medeoprichter Roel Ezendam. “We hebben niet veel nodig. Ik zal de komende tijd wel wat meer bietsen bij vrienden en geld lenen bij familie. En dan maar hopen dat de game een succes wordt.”

  Voor wie het nog niet wist: Action Henk is een stuk speelgoed en niet zomaar een stuk plastic, hij was ooit de populairste action figure op het schoolplein. Hij was namelijk supersnel. Denk Sonic en dan nog iets sneller. Maar dat was lang geleden. De afgelopen decennia heeft hij zich een beetje laten gaan. Op de bank liggen, chips eten en tv kijken doen wonderen voor je figuur: zijn eens zo strakke wasbordje is vervangen door een enorme pens. Met de komst van een nieuw speelgoed dat het snelheidsrecord van Henk claimt, schiet de ouwe held opeens weer in de versnelling. Hij wil opnieuw bewijzen dat hij het snelst van allemaal is. En dat doet hij door zo snel mogelijk over met speelgoed gebouwde tracks te rennen, springen en kontschuiven.

  Op 18 juni via Steam Early Access.

  Ren Henk Ren

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img