More

  Nieuws • Spil Games ontslaat 100 man, verlegt focus van desktop naar mobiel

  Spil Games, het grootste Nederlandse gamesbedrijf, ontslaat 100 man. Dat heeft het bedrijf zojuist bekend gemaakt in een statement. De ontslagen zijn volgens het bedrijf het gevolg van een radicaal nieuwe strategie waarbij het de focus verlegt van desktop(-portals) naar mobile.

  Ook is bevestigd dat de CEO Erik Goosens per 1 mei is vervangen door zijn voorganger Peter Driessen. Samen met CFO Willem van Wijmen gaat Driessen de reorganisatie doo0rvoeren. Ook de rest van het management team is naar verluidt vervangen door board members van Naspers en Expedia.

  De 90 FTE verdwijnen uiterlijk in het derde kwartaal van dit jaar.

  (Later meer.)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img