More

  VideoVrijdag • Emotioneel ‘Fragments of Him’ wordt volledige game

  Fragments of Him is voortgekomen uit de gamejam-serie Ludum Dare en is een game die focust op het gemis van een overleden partner. Nee, vrolijk is het niet, intrigerend wel. Het prototype kreeg zoveel positieve reacties — en niet van de minsten — dat het team erachter besloot een complete game te bouwen. Dat doen ze met steun van het Mediafonds.

  In de bovenstaande video leggen de makers uit wat hun ideeën zijn achter het spel en hoe de uiteindelijke game anders is dan het prototype. (Speaking of which, dat speel je hier.)

  SassyBot, van onder andere NHTV-alumni Tino van der Kraan en Elwin Verploegen, is een naam die je wellicht eerder al hebt gehoord. Zo zaten zij achter de Games [4Diversity] Jam-winnaar QUEER en waren betrokken bij IGF-nominee ATUM.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img