More

  Uit Nu! • Spirit Run – Fire vs Ice van Lunagames is onverbiddelijk

  Spirit Run – Fire vs Ice is een endless runner, daar hoeven we niets aan uit te leggen toch? Zorg dat het mannetje in beeld blijft door op het juiste moment over obstakels te springen en onder obstakel door te glijden. Damn… ben ik het toch aan het uitleggen. Maar Lunagames, dus de inhouse studio in Emmen, heeft nog een extra element aan de bestaande formule toegevoegd, namelijk transformeren. En dat is waar de echte frustratie begint.

  Het rennende mannetje, de heroïsche hoofdpersoon in dit epos, verandert met een druk op het juiste deel van het scherm in een ijsman of een vuurman (denk iceman en Human Torch). Die transformatie is nodig omdat sommige delen van het level anders niet te passeren zijn. Dus loop niet als een raketje door vuur en probeer als lucifer ook niet voorbij ijs te komen. Een simpele mechanic die de game behoorlijk pittig maakt en dus sterf je opnieuw en opnieuw. En opnieuw. Aaargh!!! Zucht. Retry…

  Haal de game hier voor Android-apparaten.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ONJv9WoJ7Qw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img