More

  Serious Games editie 2014 / 2015 op komst

  Dé publicatie over applied gaming & e-learning

  De beste manier om medisch personeel te trainen? Te revalideren? Kraanbestuurders op te leiden? Hulpdiensten te instrueren? Om mensen te motiveren? Te interesseren? Te leren? Personeel te werven en selecteren? Om piloten te leren vliegen? En te landen… Om chirurgen veilig te leren opereren?

  Het antwoord op al die vragen is games. Serious Games.

  Dat weten wij en dat weet u als developer van applied games, van e-learning toepassingen, van advergames. Maar hoewel meer en meer bedrijven, overheden, instanties en mensen de kracht van games als leermiddel ontdekken, is er nog veel werk te verzetten wat betreft zichtbaarheid.

  Zichtbaarheid naar opdrachtgevers bijvoorbeeld. Zij moeten overtuigd raken van het nut, nee, de noodzaak van Serious Games.

  Met Serious Games 2014 / 2015 creëert Control Magazine een uitgelezen platform voor gamesstudio’s en regio’s om zich te presenteren aan potentiële opdrachtgevers in een breed scala van maatschappelijke sectoren. Het tijdschrift is een aantrekkelijke mix van achtergrondverhalen, best practices en contactinformatie. Een onmisbaar naslagwerk en een laagdrempelige introductie in de veelzijdige wereld van Serious Games.

  Kijk hieronder hoe uw studio of regio mee kan doen.

  [go_pricing id=”sg20142015″ margin_bottom=”50px”]

  Aanvullende informatie:

  • Taal: Engels
  • Verschijningsdatum: September 2014
  • Oplage: 5.000 exemplaren
  • Verspreiding: Via de post aan 2.500 beslissers in bedrijfsleven, instellingen en overheden (op naam!), 2.500 via beurzen en congressen, overheid en ambassades.
  • Formaat: A4 – full colour

  Wilt u meer informatie? Vul dit formulier in.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img