More

  Uit Nu! • Is Cover Me een game? Bepaal het nu zelf.

  Is Cover Me een game? Tja, daar is niet zo eenvoudig een antwoord op te geven. Het is op zijn minst een game-achtige ervaring.

  Een vergelijking met thatgamecompany’s Flower is te veel eer voor Cover Me, maar ergens is de gedachterichting hetzelfde. Een duidelijk doel ontbreekt, het gaat om de ervaring. En die is op zijn minst ‘mesmerizing’.

  De maker, Charlotte Madelon (volledige naam Charlotte Madelon van Grunsven, maar dat bekt nu eenmaal niet lekker buiten de landsgrenzen), gaat een stuk verder in op het proces achter Cover Me op haar website (lees het hier). Maar het belangrijkste, speel het vooral zelf, dat kan sinds kort hier.

  Overigens geeft Van Grunsven morgen een opvallend praatje in Groningen tijdens Indie Gameleon. “De talk gaat over hoe quantum physics — ja echt — een oplossing kunnen bieden voor het conflict tussen story en gameplay. Het heet The joy of Quantum Physics.” De talk begint om 14 uur.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img