More

  UitNu! / Video • Bezircle: Clubje bollebozen heeft twee jaar na gamejam eerste spel af

  Ze hielden er zowel een game als een bedrijf aan over, het groepje jammers dat in januari 2012 elkaar ontmoette op de Global Game Jam in Amsterdam. Ludomotion heet het bedrijf nu en hun debuutgame, Bezircle, staat sinds vandaag in de AppStore.

  In de kleurrijke casual game draait de speler om zoveel mogelijk cirkels en verovert deze ‘orbs’. Bezircle begon als een multiplayer-game, maar de commerciële release bevat ook een stevige singleplayer campagne.

  Het team achter Ludomotion leerde elkaar dus kennen tijdens de gamejam in 2012. Het is een clubje bollebozen met onder andere Joris Dormans, bekend van zijn Machinations-tool en Blendle-programmeur Koen Bollen. Bovenstaande video is de release-trailer. Vergelijk hem hieronder met de trailer die het team maakte vlak na de Global Game Jam twee jaar geleden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=F_4BXQCQHkU’]

  Bezircle wordt uitgegeven door Ayopa Games en staat in de AppStore voor € 0,89.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img