More

  Nieuws • Treed in de voetsporen van Ranj en Submarine en win de Japan Prize 2014

  De Japan Prize is een internationale onderscheiding voor educatieve media, opgezet en uitgereikt door de Japanse staatsomroep NHK. Vanaf 1965 zijn de prijzen vooral uitgereikt aan tv programma’s, maar in 2008 kwamen daar ook educatieve games, websites en film bij. Nederlandse gamebedrijven zijn in het verleden succesvol geweest, zo won Sharkworld van Ranj Serious Games in 2009 en The Alzheimer Experience van Submarine in 2012. Wil je ook kans maken op die award? Schrijf je serious game dan voor 30 juni hier in.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Upo_yIItxsM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img