More

  Uit Nu! • Vijf-op-een-rij puzzel BlastBall van Monkube is een hersenkraker

  BlastBall is de derde game van de Vlaamse studio Monkube. Eerder onderscheidde het gamebedrijf van oud-PlayStation Magazine hoofdredacteur Sven van de Perre zich met games die werden opgeluisterd met hoge kwaliteit in-game comics die een verhaal vertelden. Dit keer niets van dat. Met BlastBall worden de spelers uitgedaagd met een ogenschijnlijk simpel puzzelspel waarbij het de bedoeling is vijf ballen van dezelfde kleur achter elkaar te leggen. Maar de kracht schuilt juist in de simpele bediening en een paar duidelijke spelregels.

  Blastball was twee jaar in ontwikkeling en is gemaakt in samenwerking met bordspelmaker Kris Burn. Speel het spel op iOS-apparaten, voorlopig alleen in België, Nederland en Nieuw-Zeeland.

  BlastBall_ipad_mockup

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img