More

  Video Vrijdag • Dit voxelmonster is ontsnapt uit Minecraft en komt nu jouw stad slopen

  Net toen je dacht dat je de games van Xform wel kende, weet de Utrechtse studio toch weer te verrassen. Man or Monster stelt een fundamentele vraag aan een speler. Ben je een mens of ben je een monster? En waarom niet allebei? Dat kan. Het ene potje stampvoet je boos rond in de stad en verniel je links en rechts gebouwen en het andere potje ben je het monster. Eh… Nee het andere potje ben je een mens die alles op alles zet om deze Godvoxela te stoppen. Nog heel even geduld voor dit epische gevecht.

  Check ondertussen het developer blog op miniclip voor meer info over het development. Daar leren we bijvoorbeeld dat het de steden beroemde blikvangers hebben –zoals Big Ben en Eifeltoren– die vernietigd of verdedigd kunnen worden. De release staat gepland op 22 mei.

  ManOrMonsterScreen_1280x720_04

  ManOrMonsterScreen_1280x720_02

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img