More

  Video • Lethal League van Reptile Games is lekker Japans hysterisch

  Lethal League van de Nederlandse developer Reptile Games is een ‘2D competitive projectile fighting game’. Maximaal vier spelers bevechten elkaar door een honkbal zo hard mogelijk tegen de tegenstander te meppen. Die hoeft dat natuurlijk te pikken en kan diezelfde bal met nog meer snelheid terugknallen, mits goed getimed. En zo bereikt de bal duizelingwekkende snelheden en richt steeds grotere schade aan.

  Lethal League kan zich meten met de betere Japanse 2D fighting games uit de stal van Capcom en SNK en dat is een groot compliment. De actie en een aantal van de characters is behoorlijk bizar te noemen en dat blijkt een sterke aantrekkingskracht uit te oefenen op spelers. Tijdens Casual Connect stond Lethal League dan ook nooit lang werkloos en trokken de gevechten drommen toeschouwers. De game komt na de zomer uit op Steam.

  lethal leaugue 1

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img