More

  Video • De opname van de veelbewogen Control Gamelab F2P-editie

  Ja dat was me het avondje wel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens het grote free-to-play debat stonden de meningen vaak haaks op elkaar en waren de gasten niet op hun mondje gevallen. Dat leverde zo nu en dan flink verbaal vuurwerk op en interessante confrontaties tussen business & artisticiteit, indie & investeerders en consolidatie & groei.

  Bekijk hieronder nog eens de hele avond. Met als gasten: Rami Ismail (Vlambeer), Reinout te Brake (GameOn), Ilja Goossens (Chartboost), Rik Haandrikman (GamePoint), Niels Monshouwer (Weirdbeard), Alex Kentie (Gamistry), Joost van Dongen (Ronimo Games) en Eric Diepeveen (Stolen Couch Games).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img