More

  Uit Nu! • Weirdbeard maakt de game Duifkopter voor Nationaal Comité 4 en 5 mei

  Nationaal Comité 4 en 5 mei is voor vrijheid, maar vecht ook voor naamsbekendheid. De groep die de oorlog (ik heb het over de Tweede Wereld-variant) bewust heeft meegemaakt is onherroepelijk aan het uitsterven en de huidige generatie ziet 4 mei als 2 minuten ongemakkelijke stilte en 5 mei als gratis festivaldag. Om die jongere doelgroep toch een beetje te interesseren in het gedachtengoed van het Nationaal Comité is nu ingezet op de kracht van gaming.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=z2VpSVGC53Y’]

  Weirdbeard tekende voor het ontwerp van Duifkopter, de game waarmee (zoals het Comité dat schrijft:) “op een vernieuwende en speelse manier het thema vrijheid onder de aandacht brengt.” De speler neemt de controle over een duif die om een of andere manier niet kan vliegen op de conventionele manier (waarschijnlijk volgevreten aan het voer van de toeristen op de Dam) en dus wieken op zijn hoofd heeft. Vandaar de ‘kopter’ in de titel. Vlieg door de levels en bevrijd je gevangen genomen vrienden. En geniet van de vrijheid waarin je dit kunt doen in dit land. Voor iOS en Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img