More

  Video Vrijdag • Zo ziet Swords & Soldiers II van Ronimo Games er dus uit

  Ronimo Games kondigde twee weken geleden de nieuwe Swords & Soldiers aan met een teaser trailer die behalve het logo bar weinig van de game liet zien. Daar is nu verandering in gekomen met onderstaande trailer. Daarin zien we de ouwe vertrouwde Vikingen in een nieuw jasje terwijl ze het opnemen tegen een nieuwe tegenstander, namelijk de Demons. Later maakt Ronimo nog een derde tegenstander bekend, maar vooralsnog moeten we het hier even mee doen. Later meer over Swords & Soldiers hier of in Control Magazine.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=EogvbPzNTRI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img