More

  GDC2014 • Vlambeer: “Launch Luftrausers was eng”

   

  De launch van Vlambeers Luftrausers is door de pers onthaald met een berg zeer positieve recensies, maar voor het duo zelf was de lancering “best eng”.

  Op de GDC spraken we met Rami Ismail: “Het is een heel lang traject geweest. En het best eng om zo lang te moeten wachten. Normaal gesproken zitten er hooguit een paar maanden tussen concept en game. Dan voelt het nog als ‘ons zelf’. Deze game is gemaakt toen we boos waren [tijdens het cloning-verhaal]. Het is een boze, agressieve game. Zo voel ik me niet meer. En dat maakt het nu veel kwetsbaarder.”

  “Het is natuurlijk weer geweldig om te zien dat mensen de game hebben opgepikt. De review scores zijn hoog. Het is een mooi einde aan het verhaal. En om eerlijk te zijn is dit nu ook het definitieve einde van het Ridiculous Fishing-hoofdstuk.”

  Luftrausers is nu uit op PlayStation 3, PlayStation Vita, Mac, PC & Linux

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=O6KX55zck9U’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img