More

  Uit Nu! • Xform op zijn allerbloederigst in Gladiator True Story

  De game heet Gladiator True Story en de mannen van Xform hebben een aangrijpend verhaal te vertellen met deze hack ’n Slasher. Je volgt een naamloze Gladiator die in de arena vecht voor zijn leven. Golf na golf met verse, goedgetrainde moordmachines worden op hem afgestuurd en elke keer weet hij met een combinatie van tactiek en brute kracht koppen van rompen te scheiden en liters bloed te vergieten. Hij houdt dit zo lang vol als hij kan, maar sterft uiteindelijk een heroïsche dood. Of was dat een spoiler?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=aZI-3Fz_eHI’]

  Tijdens de gevechten verschijnen er kisten in de arena die betere wapens, schilden en outfits bevatten, ook de broodnodige extra gezondheid vind je hier. De game kent naast de pijtjestoetsen voor beweging slecht twee knoppen voor de actie. Slaan en afweren. Beide acties kunnen opgeladen worden voor een krachtigere klap. En dan kleurt de arenavloer heel snel bloedrood. Volgens Xform opperbazen Pieterik van Groesbeek tot Albers was al dat bloed onontbeerlijk: “Er staat niet voor niets True Story in de titel. We hebben uitgebreid research gedaan en het blijkt dat toentertijd het bloed ook rood was. Net als nu! Nou, dat hebben we meteen toegepast natuurlijk. Het is zonder twijfel de bloederigste browser-gladiatorenmepper in het genre, maar ook met het diepste verhaal.”

  gladiator5

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img