More

  Uit Nu • Nu al aan de slag met de personages uit 300: Rise of an Empire dankzij Sticky Studios

  We blijven even in de hoek waar de klappen vallen, uitgedeeld door stoere mannen met ontbloot bovenlijf en indrukwekkende wasbordjes. Xform heeft Gladiator, Sticky Studios heeft de officiële game van de Hollywood blockbuster 300: Rise of an Empire gemaakt, genaamd Seize Your Glory.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=6QDCITSwUYk’]

  Deze Hack ’n Slasher laat spelers deelnemen aan veldslagen die ook in de film voorkomen. Spring van boot naar boot en reken af met de eindeloze hordes slechteriken die zich als gewillig vee laten slachten. Vul een metertje (door vijanden te vermoorden) en laat een speciale move zien (waarmee je een vijand extra spectaculair vermoordt). Sticky Studios heeft niet alleen een browserversie gemaakt, ook op iOS en Android devices is Seize your Glory (gratis) te downloaden. Iets dat al tweeënhalf miljoen mensen hebben gedaan. Haal ‘m hier (iOS of Android) of speel ‘m hier in de browser.

  3003

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img