More

  Nieuws • Vier Nederlanders en een Belg doen mee met indieprogramma van Xbox One

  ID@Xbox, het indieprogramma van Microsoft dat specifiek is opgezet voor Xbox One development heeft gisteren een lijst met studio’s vrijgegeven die zich hebben aangesloten. Het gaat hier niet om bedrijven die exclusief voor Xbox werken, maar in ieder geval óók op deze console hun games uitbrengen. Nadat Sony opzichtig met indie studios had lopen flirten, kon Microsoft niet achterblijven. Met 200 aangesloten developers lijkt het de goede kant op te gaan.

  In die lijst staan vier Nederlandse studio’s en een Vlaamse. Het gaat om de volgende studio’s met daarachter tussen haakjes de games waarmee ze waarschijnlijk op de XBone uitkomen: Codeglue (Terraria?), Vertigo Games (World of Diving?), Frambosa (Sneaksneak?), MeinMein (Sneaksneak?) en Larian Studios (Divinity: Original Sin?). Wie volgt?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img