More

  Video • Ronimo ontwikkelt Swords & Soldiers II voor Wii U

  Middels bovenstaande teaser-trailer kondigde Ronimo Games vandaag zijn nieuwe game aan: Swords & Soldiers II voor de Wii U. Binnenkort kunnen we meer vertellen over de game die het directe vervolg is op het commerciële debuut van Ronimo.

  De eerste Swords & Soldiers verscheen in 2009 voor de Wii en won in dat jaar de eerste Control Industry Award voor beste game van Nederlandse bodem. Inmiddels is de game uitgebracht op Steam, iOS, Android, Nintendo 3DS en PlayStation 3. De oorspronkelijke versie is met een gewogen gemiddelde van 84 op Metacritic nog steeds een van de hoogst gewaardeerde Nederlandse games ooit.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img