More

  Nieuws • 31 maart komt Age of Wonders III van Triumph Studios uit, check de nieuwe trailer

  Op de Facebookpagina van Triumph Studios staat het bericht met veel uitroeptekens en CAPS LOCK als een diepe zucht van verlichting. Eindelijk… Meer dan tien jaar na de laatste aflevering in de serie en na drie jaar ontwikkeltijd komt Age of Wonders III dan echt uit op 31 maart. De game kan nu besteld worden, ondermeer via Steam. Het nieuws gaat gepaard met een nieuwe trailer die niets nieuws laat zien, maar wel even handig opsomt wat je kan verwachten.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=XD9JPHmu_cU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img