More

  Video • Nieuwe studio introduceert debuutgame: Interstellar Rift

  Split Polygon is een nieuwe studio in Breda en werkt sinds een jaar aan Interstellar Rift. Gisteren kwam de studio voor het eerst naar buiten middels bovenstaande video.

  In de woorden van mede-oprichter en Lead Artist Alexander Immerzeel: “Interstellar Rift is een Space sim waar je alleen of met je vrienden een ruimte schip bemandt in een willekeurig gegenereerd heelal. Met behulp van onze flexibele ship builder kun je je ruimteschip zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant volledig aanpassen aan jouw smaak en behoefte. Vecht met andere spelers of computer gestuurde vijanden of verken het heelal om nieuwe grondstoffen en voorwerpen te vinden om je schip verder uit te bouwen.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img