More

  Video • Nieuw concept van KeeWeed: Kill2Kill

  KeeWeed, maker van de Xbox Live Indie-titel Sticky Bump, werkt momenteel aan een opvolger met de weinig verhullende titel Kill2Kill.

  KeeWeed is de eenmansstudio van Jordin Kee, voormalig developer van serious gamesstudio SilverFit, maar momenteel verdient ie zijn geld in iets dat te maken heeft met programmeren en… huizen. Kee’s games moeten het zeker niet hebben van de graphics, maar hij heeft een neusje voor fijne gameplay. Dat merkte ik persoonlijk toen ik vorig jaar samen met Kee en de rest van het team tijdens de Global Game Jam B-Minus 50 ontwikkelden (waar waarschijnlijk een Windows 8 Phone-versie van verschijnt binnenkort).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img