More

  Video • Cat Fights van Flow Studios is een vechtgame… met katten!

  Ben jij er ook zo één die maar niet genoeg krijgt van die Youtubefilmpjes van poezen? Kleine, grote, schattige, pluizige, lompe, gekke, onhandige katten die allerlei malle capriolen uithalen? Ja? Nou ik niet. Ik vind katten stom. Iemand zei ooit tegen me dat dat komt omdat ik geen hart heb. “Als je niet van poezen houdt, ben je een harteloze klootzak.” Hoe dan ook, ik kijk wel uit naar Cat Fights, de nieuwe game van Flow Studios waar ik ongegeneerd kan meppen op die eigenwijze beesten. (Ik ben niet zo harteloos dat ik dat in het echt zou doen. Ik negeer ze altijd, maar dan komen ze juist naar je toe.)

  In de trailer laten ze er geen twijfel over bestaan. Dit. Is. Een. Game. Met. Katten. Heel veel katten. En wapens. Gouden combinatie als je het mij vraagt. De speler kan de katten kleden in allerlei kekke outfits en elke vechter heeft zijn eigen speciale finishing move. Verwacht verder nog grote eindbazen en eh… katten. Heel veel katten. De game komt in de komende maanden uit op iOS, Windows en Mac.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=wDbgguatooI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img