More

  Video • Als opwarmertje voor vanavond: coole repo over de jam in Hilversum

  Vanavond kiest het publiek van Control Gamelab X de derde winnaar van de Kleine Uil, de prijs voor de beste, leukste of meest originele Global Game Jam-game van Nederland. Een van de kanshebbers is Double Kilt, publiekswinnaar in Hilversum. Hoe die game tot stand is gekomen is te zien in deze reportage die Sasja Opdam maakte van het jam-weekend.

  Control Gamelab is een live talkshow over game development en staat vanavond dus geheel in het teken van de Global Game Jam 2014. Voor de pauze presenteren de kanshebbers hun games on stage, in de pauze brengt het publiek zijn stem uit. Na de break een interview met Thijmen Bink van Digital Dreams. Zij scoorden op basis van een Global Game Jam-game een contract bij Sony voor een Vita-release. DGG-director JP van Seventer vertelt over zijn ervaringen met crunches in de praktijk, die soms weghebben van maandenlange non-stop gamejams.

  Control Gamelab X wordt geproduceerd in samenwerking met de Dutch Game Garden. Co-productie: Pakhuis de Zwijger. Deze Control Gamelab is geheel in het Engels.

  Dinsdag 25 februari om 19:00 uur. Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Toegang is gratis, aanmelden gewenst. KLIK HIER.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img