More

  Nieuws • De Satellite Awards zijn zeg maar echt een ding — plus: een heftige discussie

  Tis wat met Vlambeer. Hun Ridiculous Fishing wordt bedolven onder prijzen en nominaties en business-helft Rami Ismail is keynote spreker op zo’n beetje elke denkbare game conferentie (video). Control kan onmogelijk alles coveren wat het duo uitvreet, en dus missen we soms iets dat wellicht wél nieuwswaarde had. Zoals de nominatie voor de Satellite Awards.

  ramiadriel“Satellite Awards? Nooit van gehoord”, zegt u? Wij dus ook niet. Ze worden uitgereikt door de International Press Academy en zijn primair gericht op film en televisie. Maar net als de BAFTA’s kennen de Satellite Awards ook sectie met game awards. En dus zat Ismail deze week tijdens de uitreiking tussen de Hollywood-sterren en regisseurs (voor de gelegenheid getooid in een pak, mét stropdas — hier op de foto met Control Conference-speaker Adriel Wallick). Overigens, Vlambeer won níet — de award voor Oustanding Mobile Game ging naar Badland.

  Over nieuws gesproken, GamesBeat publiceerde een groot interview met de mensen achter het vorige week gelanceerde fonds GameOn. Op basis daarvan schreef Vlambeers veelpraat — na een flinke discussie vanochtend op zijn Facebook-pagina — deze uiterst kritisch blogpost. Wat vervolgens voor PocketGamer.biz aanleiding tot was dit artikel. Waar GameOn-oprichter Reinout te Brake dan weer op reageert.

  Wordt ongetwijfeld vervolgd…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img