More

  Uit Nu! • Gunslugs van Orangepixel is nu dan echt op de PlayStation Vita

  Gunslugs van Orangepixel wil graag gespeeld worden door zoveel mogelijk mensen. Om dat te bereiken is de game beschikbaar op een hele rits platformen. Telt u even mee? Android, iOS, BlackBerry, Ouya, Gamestick, zelfs ook op Google Glass en nu dan PlayStation Vita. Als je dacht dat de PS Vita het eindstation was, heb je het mis, want binnenkort verschijnt de game ook voor PC, Mac en Chrome OS.

  Maar vandaag staan we even stil bij de PlayStation Vita-versie. De game werd overgezet door Abstraction Games die voor het eerst ook optreedt als publisher. Binnenkort volgen andere titels van Orangepixel, te beginnen met Heroes of Loot. Orangepixelbaas Pascal Bestebroer deelde op Facebook een foto van het leaderboard waar hij in zijn eigen spel van de eerste plaats was verdrongen (zie hieronder). De game krijgt ondertussen hoge cijfers van de internationale pers en heeft een respectabele 83 op Metacritic.

  beat at your own game

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img