More

  Nieuws • Wereldprimeur voor Grendel Games: studio verkoopt aandeel aan verzekeraar en ziekenhuis

  Een wereldprimeur voor het Friese Grendel Games: de serious gamesstudio verkoopt een aandeel aan twee partijen in de zorgsector. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en De Friesland Zorgverzekeraar nemen een minderheidsbelang in de meervoudige Dutch Game Award-winnaar.

  Vandaag tekenden de partijen de overeenkomst — onder toeziend oog van de Leeuwardense burgemeester Ferd Crone. (Op de foto Grendel-oprichters Tim Laning en Jan-Jaap Severs.) Hoeveel geld er met de aandelenoverdracht gemoeid is, blijft — uiteraard — geheim.

  Laning denkt dat de toegevoegde waarde van zijn nieuwe aandeelhouders ligt in distributie, vakkennis maar ook als vinger aan de pols van de maatschappij.  “Zorgverzekeraars weten als geen ander waar behoefte aan is de komende jaren.”

  Het eerste resultaat van de kersverse partners: een obesitas preventie-project voor jongeren op console en smartphones.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img