More

  Uit Nu! • Team6 scoort in Amerika met Monster Jam As Big As It Gets

  Sommige Amerikaanse fenomenen snappen we hier in Nederland gewoonweg niet. Neem nou bijvoorbeeld Monster Truck. Auto’s met heel grote wielen die in goedgevulde stadions parkoersen afleggen en ondermeer over auto’s met kleine wielen rijden en springen. Ik zie het niet, maar duizenden Amerikanen wel. Meer dan een half miljoen fans van auto’s met grote wielen downloaden in de eerste week de iOS-game Monster Jam As Big As It Gets die werd gemaakt in Assen, bij Team6.

  Dat die gamers echt gepassioneerd zijn over hun spo… eh vrijetijdsbesteding blijkt wel uit de monetization. Volgens Team6 baas Ronnie Nelis is die ‘echt geweldig’. “Verbazingwekkend om te zien hoe goed dat gaat.” Het gaat ondertussen goed met Team6. Er staan nog drie nieuwe games klaar om te releasen (meer daarover als het zover is) en werkt het team in een nieuw kantoor aan een shooter die op 31 maart moet verschijnen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=e8uENUa9M8U’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img