More

  Uit Nu! • Na piraten is het nu de beurt aan ridders in Wungi Knights van Peter Hofstede en Xform

  Ruim een jaar geleden verruilde Spil Games’ Development Director Peter Hofstede zijn baan bij een van de grootste studio’s in Nederland voor een plekje aan de keukentafel. Zijn eerste project als indie was Wungi Pirates, een onderhoudend spel voor smartphones en tablets waar de kleintjes spelen met de grootste piraten cliche’s. Nu is het de beurt aan ridders en ook daar is gekozen voor de kindvriendelijke variant, met draken, magie en kastelen. Wungi Knights is nu uit.

  Net als bij de vorige game hebben de kinderen van Hofstede ongetwijfeld gediend als inspiratiebron, want alles wat een kind zich voorstelt van de tijd van ridders is aanwezig. Een trouwe viervoeter, een vuurspuwende draak, mooie prinsessen, schatkisten met goud en stoere kastelen. Wungi Knigts is ontwikkeld samen met Xform. De game kost 2,99 euro op iOS en Android.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BjpqXIRMA1M’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img