More

  Casual Connect 2014 • Drie Nederlandse winnaars bij Indie Prize award show

  In een even knullige als charmante award show voor de Indie Prize, gisteren tijdens Casual Connect, zijn drie Nederlandse studio’s onderscheiden met een glazen bokaal. Remembering van Monobanda en SonicPicnic won Best Audio, Color Pickle van Flavour en Allon Games won Best Free to Play Game en Reus van Abbey Game pakte Best Desktop Game.

  Daarnaast waren er nog nominaties voor Catch 22 van Mango Down voor Best Innovative Game, The Flock van Vogelsap voor Most Promosing Game, ibb and obb van Sparpweed voor Best Console Game, nogmaals Colorpickle van Flavour nu voor Best Mobile Game en Elementalist voor Best Free 2 Play Game.

  Remembering win (1024x576)Foto boven: Mark Allon van Allon Games en Jaïn van Nigtevegt van Flavour zijn blij met hun award: “Het is een mooi moment om weer wat aandacht voor Colorpickle te genereren, want het loopt nog niet zo hard met de game.”

  Foto beneden: Yorick Goldewijk van SonicPicnic toont trots de award: “We willen Remembering verder uitbreiden en zijn op zoek naar funding. Misschien dat deze onderscheiding daarbij helpt.”

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img