More

  Nieuws • Is Vlambeer straks de tweede Nederlandse studio die een Bafta wint?

  Er lijkt maar geen einde te komen aan de zegetocht van Ridiculous Fishing, de iOS-game van Vlambeer. Na iPhone Game of the Year van Apple en Dutch Game Award voor Best Mobile Game is Ridiculous Fishing nu ook genomineerd voor een Bafta in de categorie Best Mobile and Handheld. Als Vlambeer wint, is het de tweede Nederlandse studio die zo’n gouden masker krijgt. IJsfontein heeft tot nu toe de enige andere in Nederland voor de game Masters of the Elements (Meesters van Macht).

  Jan Willem Nijman van Vlambeer reageerde vol ongeloof op de nominatie: “Het is super tof, maar al die nominaties en prijzen zijn nog steeds heel erg onwerkelijk. Het is een heel andere wereld dan het kleine kantoor vol rotzooi waar we elke dag in zitten.” De uitreiking is 12 maart in Londen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=vEhzPhy7Nvc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img