More

  Video • Tetris + Physics = 99 Bricks Wizard Academy — de nieuwe game van WeirdBeard

  Het lijkt erop dat WeirdBeard dan eindelijk zijn mobiele versie van 99 Bricks aan het publiek gaat toevertrouwen. De game kent een lange voorgeschiedenis (zie hieronder) en verdiende in een eerdere versie al eens een Dutch Game Award-nominatie.

  99 Bricks is Tetris + physics. En natuurlijk nog een hele berg extra gameplay features, die de studio vrij duidelijk weet uit te leggen in de bovenstaande trailer. Als alles goed gaat staat de game volgende week exclusief in de Nederlandse App Store.

  99 Bricks Geschiedens

  99 Bricks: Wizard Academy is het vervolg op de Flash hit 99 Bricks uit 2008.

  99 Bricks Classic is uitgebracht in 2008 op Kongregate.com en is sindsdien meer dan 15 miljoen keer gespeeld op honderden game portals en in alle landen van de wereld. Het doel van de game was simpel, bouw een zo hoog mogelijke toren met met exact 99 blokjes

  In 2009 is er een spin-off uitgebracht op Armor Games: 99 Bricks: Legend of Garry. Hier moest de speler  naast bouwen ook verschillende puzzles oplossen.

  In 2010 is een variant ontwikkeld (Technoid Trouble) voor de in Nederland ontwikkelde online Flash MMO Club Galactik van Virtual Fairground.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img