More

  Video • ‘Mad Max’ vecht voor het behoud van zijn vracht in Convoy

  Enige tijd geleden hadden we een interview met de jonge startup studio Convoy Games. Drie net-afgestudeerde jongens bedenken een game in de achtertuin ‘met een halve liter pils in de hand’. Inmiddels begint het toch wel te kriebelen, want het development nadert zijn eind. Datum waar ze zich nu op richten? Maart.

  Convoy is een top down squad based tactical roguelike-like racegame. De speler moet ervoor zorgen dat een konvooi van vrachtwagens met kostbare goederen op hun bestemming komen. Maar dan zoals Mad Max het zou doen. Onderstaande trailer legt het allemaal nog eens haarfijn uit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=McrjLUZnQz4′]

  Convoy Games bestaat uit Sander de Visser, Sipke Atema en Roy Hornstra.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img