More

  Nieuws • Global Game Jam 2014 levert 101 Nederlandse games op (wereldwijd 4282)

  De Global Game Jam 2014 zit er nu dan echt op. Zelfs de allerlaatste jammers op Hawaii hebben hun games ingeleverd en daarmee komt de teller (voorlopig) op 4282 games. Dat is ruim duizend games meer dan vorig jaar. Duizend games meer! Diepe buiging voor alle deelnemers op 485 locaties in 73 landen.

  Ook in Nederland is natuurlijk flink gejamd en de meer dan 600 deelnemers op vijf locaties hebben in totaal 101 games opgeleverd. In de loop van de dag (en de komende dagen) presenteren we hier alle winnaars, zowel gekozen door de jury als door het publiek. Probeer die games zelf uit en zorg dat je ook in Pakhuis de Zwijger bent op 25 februari voor de speciale Global Game Jam 2014 editie van Control Gamelab in samenwerking met Dutch Game Garden. Daar kiest het publiek de overall winnaar van de Nederlandse Global Game Jam 2014. Wie wint die kleine uil en wordt daarmee opvolger van Sheriffs & Sombreros van RageSquid?

  Het thema dit jaar was “We don’t see things as they are, we see them as we are.” Het werd bekend gemaakt in een keynote video door  Richard Lemarchand, Kaho Abe en Jenova Chen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=uLz4cAOZB8w’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img