More

  Uit Nu! • Help gestrande aliens de weg naar huis te vinden in Lost Oddies van Youda Games

  Als het ruimteschip van een stel vriendelijk ogende ruimtewezens geraakt wordt door een meteoriet, is het onbestuurbaar en valt het naar de dichtstbijzijnde planeet. Daar moeten de kleurige wezentjes hun buiksymbool weer terugvinden om terug naar huis te kunnen. Buiksymbool? Denk aan een navel in de vorm van een kruisje, rondje, vierkantje enzovoort. De puzzels die volgen, want Lost Oddies is een puzzelgame, zijn gebaseerd op het matchen van het buiksymbool met hetzelfde symbool op de grid. Maar het is niet slechts een kwestie van de alien naar de juiste plek slepen, dat zou een wel heel makkelijke puzzel zijn he? De ruimtemannetjes met hetzelfde symbool zijn aan elkaar gepaard, waar ze ook staan op het veld. Beweeg je bijvoorbeeld het kruismannetje naar beneden, dan beweegt het andere mannetje ook naar beneden. Zo ontstaan echte breinbrekers. [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=LQ05pl81N7g’] Youda Games heeft met Lost Oddies een vernuftige iOS puzzelgame gemaakt die er door de schattige ruimtewezens ook nog eens toegankelijk uitziet. De game is gratis op iOS met als in-app purchases hints voor lastige puzzels. Audio is verzorgd door Dutch Game Award winnaar Maarten Bonder en Thomas Kalksma.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img