More

  Video • De game kwam vorig jaar al uit, maar de launchtrailer van ColorPickle is er nu pas

  Of het een briljante marketingstrategie is of dat het er door tijdgebrek nu pas van is gekomen doet niet ter zake. Dankzij de rijkelijk late launchtrailer schrijf ik alweer over ColorPickle van Flavour Games en Allon Games.

  Maar dat geeft helemaal niet. De game kan wel wat liefde en aandacht gebruiken. Voor wie het nog niet wist, ColorPickle is een muzikaal spelletje voor iOS. Ooit begonnen als een stille Flashgame, maar later met een slimme toevoeging van muziek uitgegroeid tot een… eh… Flashgame met geluid. Een echte tijdvreter die ColorPickle, een minuutje hier en een minuutje daar. Maar pas op, voordat je het weet is de zon weer onder en sta jij te jagen op de high score.

  Hoe werkt het? De speler bestuurt een groeiend cirkeltje dat wordt belaagd door agressieve pijtjes. Ontwijk die en grijp de power ups. Wordt het allemaal te veel, laat het scherm los en de cirkel ontploft met fatale gevolgen voor de omringende pijltjes. Niet heel ingewikkeld he? Nope. Elke paar seconden veranderen de kleuren en muziekjes wat een soort hypnotiserend effect heeft. Ach, probeer het zelf. Gratis. En als je developers Flavour en Allon Games een warm hart toedraagt koop je het extra Noisia-muziekpakket met 40 mininummers.

  Oh en dan is hier die verlate launchtrailer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RyVdYETNE-Q’]

  De game kwam inderdaad vorig jaar uit, maar we hebben het over eind 2013 dus pas een paar weken geleden. 

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img