More

  Nieuws • Indievelopment 2014 onthult datum, locatie en eerste spreker

  Indievelopment is een –nee, dé conferentie over indie-games-development in Nederland. Georganiseerd door studenten van de Universiteit Utrecht beleefde het vorig jaar een prachtige editie. Ondanks het wegvallen van subsidie is het de groep gelukt een derde aflevering uit de grond te stampen: op 7 april in het Zijdebalen Theater in Utrecht.

  De eerste spreker die de organisatie bekendmaakte is Michael Cook. Wellicht heb je die naam de laatste tijd voorbij zien komen, hij is immers de maker van ANGELINA — het programma dat games programmeert. Maar dat laten we hem liever zelf uitleggen:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=mY9BK8KW5G4′]

  Nieuw op Indievelopment dit jaar is een expositie met 400 vierkante meter ruimte voor Nederlandse (en Vlaamse) developers (kosten €100). Tickets kosten 30 euro, maar studenten krijgen tijdens de early bird-periode een korting van 50%. Ze zijn binnenkort te koop.

  Ga voor meer info naar www.indievelopment.nl

  Ter afsluiting mijn favoriete Indievelopment-lezing van vorig jaar:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img