More

  Nieuws • Nog twee dagen om mee te doen aan de Indie Prize Showcase van Casual Connect in Amsterdam

  Tijdens Casual Connect, dat van 11 tot en met 13 februari terugkeert in Amsterdam, krijgen indie gamestudio’s de kans hun werk te tonen en mee te dingen naar de Indie Prize. De prijs is in het leven geroepen om indiegames onder de aandacht te brengen van publishers, pers en collega developers. Om mee te doen moet een game wel uiterlijk 10 januari aanmeld zijn. Dat is dus over twee dagen. Op de website van Indie Showcase zien we al een behoorlijk stel Nederlandse inzendingen, maar daar kunnen we vast nog een paar bij.

  Inzendingen gaan niet alleen mee met de Casual Connect-editie van Amsterdam, ook in Singapore (maart) en San Francisco (juli) is er ruimte voor deze games. Eind vorig jaar won Yoeri Staal op Casual Connect in Kiev in dezelfde competitie een prijs voor zijn Flash-game A Knight to Remember. Geef je game dus snel op hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img