More

  Nawoord • De mooiste dag van het jaar Control Conference 2013 — Gelukkig Nieuwjaar!

  Terugkijkend op 2013 (de laatste twee delen van het jaaroverzicht komen begin volgend jaar) heeft de Control-redactie veel om tevreden over te zijn. De reguliere magazines, internationale edities, specials en de tweemaandelijkse talkshows over gamedesign: Control Gamelab, we deden ze allemaal met evenveel plezier en liefde voor het onderwerp.

  Maar één dag stak onmiskenbaar uit boven alle andere dagen dit jaar, namelijk dinsdag 19 november. De dag van ons eerste eigen congres: Control Conference 2013 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Een dag vol inspirerende praatjes van nationale en internationale designers, artists en programmeurs. Een samenkomst van gelijkgestemde geesten, gedreven door passie voor hun vak. We zijn nog steeds gepast trots op het programma met sprekers, maar we zijn nog veel trotser dat het evenement de juiste snaar wist te raken bij zoveel mensen. Uitverkocht! En vooral de reacties achteraf sterken ons in de overtuiging dat dit evenement bestaansrecht heeft. Op naar de 2014 editie dus!

  Control-oprichters-Matthijs-Dierckx-en-Eric-Bartelson-sluiten-de-eerste-Control-Conference-af

  Control Conference 2013 is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen verschillende mensen en bedrijven. Vlambeer bijvoorbeeld vloog drie sprekers naar Nederland om te komen spreken. De Dutch Game Garden organiseerde de studenten-track onder de noemer Indigo Classes. Zij waren zo slim om die track helemaal te filmen (ja dat punt is aan de orde geweest in de evaluatie…). De praatjes van de Indigo Classes plus de gezamenlijke openings- en sluitingskeynote staan nu online. Zeer interessant om nog eens mee te pikken. Tips? Kijk  hieronder nog eens naar de praatjes van Jan Willem Nijman van Vlambeer en Richard Boeser van Sparpweed. Zie de rest hier.

  Dan rest ons alleen nog het nieuwe jaar. We hopen dat het weer een jaar vol hoogtepunten wordt. Vol met mooie tijdschriften, talkshows, congressen, awards, successen, geluk en gezondheid voor iedereen. Tot in 2014. Gelukkig Nieuwjaar!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=AJdEqssNZ-U’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=INW5rPf_s44′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img