More

  Video • Tengu Games’ debuut Elementalist is gemaakt aan de keukentafel

  Vers afgestudeerd van school en dan meteen een bedrijf starten, Matthys van den Berg en Baldi Konijn deden het. Ze noemen hun studio Tengu Games en opereren vanuit de keuken van Konijns huis. Aan de keukentafel werkten ze gezamenlijk aan hun debuutgame Elementalist die inmiddels klaar en door de keuring van Apple is. Verwacht ‘m begin januari.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sMCBEw6TtYM’]

  Tengu Games begon eigenlijk als studententeam dat voor de competitie van studentencongres indievelopment een game bouwde. Deze game -Offworld- won derde plaats met honorable mentions voor Best Art, Best Sound en Most Feature Rich (ja, wij hadden ook nooit gehoord van een dergelijke categorie -red). Dat succes sterkte Van den Berg en Konijn in hun voornemen om na het afstuderen aan het Media College verder te gaan als professioneel team. Ze kregen verder versterking van Bart Stoop die code, muziek en audio voor zijn rekening nam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img