More

  Uit Nu! • A Knight to Remember van Yoeri Staal is de kortste epische game ooit

  Ruim een maand geleden won Yoeri Staal een award tijdens de Casual Connect in Kiev, maar toen was de game nog niet uit. Pas nu weten we dat die award ook echt verdiend was. Met de game A Knight to Remember wilde Staal ‘een volledig episch verhaal vertellen binnen de aandachtsspanne van de gemiddelde Flash gamer’. En ik kan vertellen dat het 9 zeer vermakelijke minuten zijn. Check de game zelf hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=R6-_RpNt69A’]

  Beter dan het bekijken van de wat rommelige trailer hierboven is het spel zelf even spelen. Een ridder komt bij bewustzijn en herinnert zich niets. Als hij bruut wordt weggestuurd door een wachter slaan de stoppen door en gaat het gevecht aan. Het is heel passend dat het vechten via een potje memory gaat. Zoek twee dezelfde kaartjes bij elkaar voor een aanval of verdedigen, healen etcetera. Aan het eind van het gevecht krijgt de vergeetachtige ridder weer een snipper informatie waarmee hij steeds dichter bij de ontknoping komt. Het is een soort Memento in Flash.

  a knight to remember1

  Check hieronder het praatje dat Yoeri Staal hield over A Knight to Remember op Casual Connect in Kiev.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=-Vxknz4qXBM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img