More

  Nieuws • Apple’s iPhone Game of the Year? Jawel: Ridiculous Fishing

  Er lijkt geen einde te komen aan de zegetocht van Vlambeers Ridiculous Fishing. Eerder betitelde PocketGamer.biz het spel al als beste iPhone-game ooit, ontvingen de makers een Apple Design Award en het duo stond vorige maand op het podium met een Dutch Game Award in handen. En zojuist is bekend gemaakt dat Apple Ridiculous Fishing heeft uitgeroepen tot iPhone Game of the Year.

  Gezien de tienduizenden games die elk jaar voor het platform verschijnen een waarlijk indrukwekkende prestatie. Ridiculous Fishing is dus gewoon een klassieker geworden, eentje die in de geschiedenisboeken terecht komt. Gevraagd naar een reactie zegt Vlambeers designer Jan Willem Nijman: “Ik geloof het nog niet helemaal. Heel onwerkelijk eigenlijk.”

  Voor bezitters van Android-devices die zelf eens willen zien ‘what all the fuss is about’: nog tijdens de uitreiking van de Dutch Game Awards lanceerde Vlambeer de titel voor Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img