More

  Uit Nu! • Nieuwe Rotterdamse studio Dutch Melon debuteert met ‘endless faller’ Hurricane Rush

  Een leuke twist op het populaire ‘endless runner’-genre is Dutch Melons eerste game: de endless faller Hurricane Rush. De Rotterdammers lanceerden hun f2p-game anderhalve week geleden en scoorden inmiddels een respectabele 23 duizend downloads.

  De speler bevindt zich midden in een oorkaan (die overigens verdacht veel lijkt op een cycloon) en moet een zo hoog mogelijke valsnelheid bereiken. Daarbij is het zaak de vliegende koeien en eh.. haaien te ontwijken. Bekijk de trailer hieronder, dan snap je wat ik bedoel.

  Hurricane Rush van Dutch Melon is verkrijgbaar in de App Store.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=PofxJJCSwvo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img