More

  Video • ‘Autopret’? Ja, deze trailer wil je even zien

  Het begint als de zoveelste educatief verantwoorde game, maar ontaardt dan in iets dat daadwerkelijk leuk is. Autopret is een van de projecten van designer Sander van der Vegte, bekend van zijn werk aan Rocket Riot en Gatling Gears (en oud-columnist van Control Magazine).

  De huidige, niet-publieke versie van Autopret is tot stand gekomen met financiële steun van onder meer het Gamefonds. Voor de uiteindelijk versie is Van der Vegte nog op zoek naar een investeerder. Dus, bij dezen: financiers met smaak  kunnen contact opnemen via me@sandervandervegte.nl

  Overigens, uit Autopret is reeds Cty ontstaan — een tool waar we eerder over schreven.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img