More

  Nieuws • Grote animo voor Global Game Jam 2014

  De belangstelling voor de Global Game Jam groeit nog elk jaar. De inschrijving voor de Nederlandse editie van het wereldwijde event in januari is pas net geopend en nu al hebben meer dan 200 deelnemers zich aangemeld. Ook de Antwerpse locatie zit zo goed als vol.

  In Nederland, waar de Dutch Game Garden het event organiseert, kunnen jammers terecht op vijf locaties:

  In Vlaanderen speelt de GGJ zich af in Antwerpen en bij C-Mine in Genk.

  Voor degene die niet weet wat de Global Game Jam inhoudt: in 48 uur maak je in teamverband een game, gebaseerd op een thema dat de organisatie vijf minuten voor aanvang pas vrijgeeft. Hard werk en veel lol met soms leuke resultaten of zeer bijzondere experimenten.

  Op basis van mijn persoonlijke ervaring (drie jaar meegedaan) kan ik het iedereen aanraden: professional en student. Inschrijven dus, dat kan op GlobalGameJam.nl/register. Als nagerecht presenteren Control en de Dutch Game Garden in februari tijdens een speciale editie van Control Gamelab tien van de meest bijzondere games die deze GGJ heeft voortgebracht. Daarover binnenkort meer informatie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img