More

  Nieuws • Speel de demo van Lumini en help studententeam Speelbaars de winter door

  Een paar weken geleden toonden we hier de trailer van de game Lumini van het HKU studententeam Speelbaars. Inmiddels is de eerste speelbare demo hier te downloaden (PC). Lumini is onderdeel van een schoolproject van zes studenten. De game geldt als middel om uiteindelijk een bedrijf op te zetten.

  Alle begin is moeilijk en met pas de eerste game in ontwikkeling is financiering niet heel voor de hand liggend. Vandaar de donatie-knop op de website. De mannen van Speelbaars hopen op deze manier in ieder geval licentiekosten van de software te betalen en genoeg geld op te halen om promotiewerk voor de game te verrichten.

  In Lumini leidt je een zwerm ruimtevogels (andere mensen zien er een school vissen in) naar vrijheid in een vijandige omgeving vol bloeddorstige monsters. De beestjes (vogels of vissen, bekijk na de klik de video en oordeel zelf) zijn niet geheel hulpeloos, want met genoeg tactiek en momentum zijn zelfs de grote jongens (toegegeven, die lijken meer op vissen) te verslaan. Deel de zwerm in tweeën voor beter resultaat en verzamel energie om nieuwe Lumini te creëren. Kortom, speel de demo. Na de klik de game in actie.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=8TS-pt0ZAZs’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img